caidan

18 juni, 2019

Is de Heer Jezus de Zoon van God of God Zelf?



  Christelijke film ‘Het mysterie van de goddelijkheid: het vervolg’ Clip 6 - Is de Heer Jezus de Zoon van God of God Zelf?

Het staat duidelijk in de Bijbel dat de Heer Jezus Christus is, dat Hij de Zoon van God is. Niettemin getuigt Bliksem uit het oosten dat de vleesgeworden Christus de manifestatie van God is, dat Hij God Zelf is. Is de vleesgeworden Christus dus de Zoon van God? Of is Hij God Zelf?

Almachtige God zegt: “‘Jezus is de geliefde Zoon van God, in wie Hij welbehagen heeft gevonden’ … Dat was God die van Zichzelf getuigde maar vanuit een ander perspectief, het perspectief van de Geest in de hemel die van Zijn eigen incarnatie getuigt. Jezus is Zijn incarnatie, niet Zijn Zoon in de hemel. Begrijp je? Wijzen de woorden van Jezus ‘De Vader is in mij, en ik ben in de Vader’ er niet op dat Zij één Geest zijn? En is het niet voor de incarnatie dat Zij zijn gescheiden tussen hemel en aarde? In werkelijkheid zijn Zij nog steeds één, het is gewoon God die getuigenis geeft voor Zichzelf” (Het Woord verschijnt in het vlees).

Bekijk de hele film:   
Gospel film ‘Het mysterie van de goddelijkheid: het vervolg’ De Heer Jezus is teruggekeerd

De bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap. www.debijbel.nl

uit ‘De Kerk van Almachtige God’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten