caidan

22 mei, 2020

Christelijke documentaire | Het verschijnen en het werk van Almachtige God – aflevering 1

In 1991 is Christus van de laatste dagen, Almachtige God in China verschenen en is toen aan Zijn eindtijdwerk begonnen. Hij is toen begonnen met het uitdrukken van de waarheid die later in de boeken is gepubliceerd. Hij voert sindsdien het oordeels- en zuiveringswerk uit om de verdorven mensheid te kunnen redden. Gods woord is als een licht, om alle mensen die verlangen naar de terugkomst van de Heer te verlichten. Zijn woorden zijn in de loop van de tijd ook op het internet geplaatst, zodat mensen uit alle landen hier toegang tot hebben. Meer en meer mensen die verlangen naar de manifestatie van God hebben de waarheid gehoord die door Almachtige God is uitgedrukt en hebben Zijn stem herkend en daardoor de komst van de Heer verwelkomd. Dat is de vervulling van de profetie van de Heer Jezus: “Mijn schapen horen Mijn stem […]” (Johannes 10:27). Er zijn ook gelovigen die nog niets af weten van het ontstaan en de ontwikkeling van De Kerk van Almachtige God, ook al hebben ze er wat iets over gehoord, maar het werk van het Almachtige God van de laatste dagen niet onderzoeken. Zij hebben de teruggekeerde Heer dus nog niet kunnen verwelkomen. De volgende documentaire zal degenen die echt dorsten naar de Heer helpen om de waarheid over de verschijning en het werk van Almachtige God te begrijpen en u helpen om de terugkeer van de Heer Jezus te verwelkomen.



   Christelijke documentaire | Het verschijnen en werk van Almachtige God: een geschiedenis van de geboorte en groei van De Kerk van Almachtige God – aflevering 1

Tweeduizend jaar geleden zei de Heer Jezus: “Kom tot inkeer, want het koninkrijk van de hemel is nabij!” (Matteüs 4: 17) en beloofde: “Ik kom spoedig!” (Openbaring 22: 7). Gedurende tweeduizend jaar hoop en tweeduizend jaar wachten… hebben generaties christenen vol verwachting uitgezien naar de terugkeer van de Heer Jezus. De hele mensheid verlangde dat de Redder zou komen en de hele redding van de mensheid zou bewerkstellingen.In het duisterste uur van de wereld… toen de kwade krachten van Satan meedogenlozer en woester waren dan ooit in hun verzet tegen God, brak de dageraad aan in het oosten – in China. In 1991, dat buitengewone jaar, verscheen de geïncarneerde Mensenzoon, Almachtige God, in de huiskerken om de waarheid uit te drukken en werk te verrichten. Daar begon Hij het werk van het oordeel uit te voeren dat begint met het huis van God. In deze documentaire wordt in de eerste plaats de waargebeurde geschiedenis verteld over hoe Almachtige God te midden van de huiskerken verscheen en begon met het verrichten van Zijn werk en het uiten van Zijn woorden. Aangezien de uitverkorenen hebben gedeeld in deze hedendaagse woorden van Almachtige God, zijn zij gaandeweg de waarheid gaan begrijpen, hebben zij een pad naar het praktiseren verworven en zijn zij van de gelukzaligheid en de vrijheid gaan genieten die door de Heilige Geest naar de mensheid is gebracht.

De bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap.

uit ‘De Kerk van Almachtige God’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten