caidan

20 november, 2019

Willy Fautré: Lidstaten EU moeten asielzoekers van De Kerk van Almachtige God niet meer terugsturen



Kerk nieuws :Willy Fautré: Lidstaten EU moeten asielzoekers van De Kerk van Almachtige God niet meer terugsturen

Mr. Willy Fautré: Het is hoog tijd om de negatieve gevolgen van de nepnieuws uit China onderuit te halen… en te onthullen hoe het werkelijk zit, om de autoriteiten van de landen waar zij asiel aanvragen ervan te overtuigen… dat zij moeten worden erkend als christenen die worden vervolgd… en dat ze in alle landen waar ze asiel aanvragen dat ook moeten krijgen. En daar zijn we dus nu mee bezig. 

Wij proberen niet alleen de publieke opinie maar ook de politieke beleidsmakers… en anderen ervan te overtuigen dat dit vreedzame mensen zijn… die in geen enkel land waar ze zijn een bedreiging vormen voor de staatsveiligheid of de veiligheid van burgers. Ze hebben geen enkele gewelddaad gepleegd. Maar als ze naar China worden teruggestuurd, zullen ze zelf wel het slachtoffer van geweld worden. Dus daar zijn wij nu mee bezig.

uit ‘Bliksem uit het oosten’

Relevante een mooie film:
Documentaire | Kronieken van geloofsvervolging in China ‘De duisternis voor de dageraad’

In 2013, werd een christen van 46 jaar oud — Yang Huizhi in de provincie Henan door politie gearresteerd in het geheim en gemarteld tot dood vanwege geloof in God.
Op de begrafenis dag weerklinken treurige jammerklachten door de lucht. Langzaam beweegt een plechtige begrafenisstoet zich voort. Het plotselinge overlijden van Yang Huizhi maakt haar familie  diep bedroefd en verbolgen stemmen.
Uit de video zag ik dat de jonge dochter van Yang Huizhi de portret van haar moeder vasthield en huilde, haar zoon huilde en riep keer op keer ‘moeder’. De pijn van twee kinderen die hun moeder verloren, kon niet in woorden worden beschreven ...
De moeder op het portret glimlacht licht. Maar ze zal haar kinderen nooit meer horen roepen.

Wat voor soort vervolging van de CCP heeft Yang Huizhi meegemaakt voor ze is gestorven? Deze documentaire vertelt het verhaal.




   Documentaire | Kronieken van geloofsvervolging in China ‘De duisternis voor de dageraad’

Sinds de Chinese Communistische Partij in 1949 aan de macht kwam op het vasteland van China heeft het geloof op niet-aflatende wijze vervolgd. Christenen zijn op fanatieke wijze gearresteerd en vermoord, terwijl zendelingen die in China actief waren, zijn uitgewezen en mishandeld. Talloze exemplaren van de Bijbel zijn in beslag genomen en verbrand, kerken zijn verzegeld of verwoest, en men heeft getracht alle huiskerken uit te roeien. Deze documentaire beschrijft de feitelijke ervaringen van een Chinese christen, Yang Huizhi, die door de CCP-regering werd gearresteerd en mishandeld, en die uiteindelijk overleed omdat ze in God geloofde. Na haar dood beweerde de CCP-regering dat ze zogenaamd aan een hartinfarct was overleden. Haar familie wilde gerechtigheid voor haar, maar ze waren zo bang voor de bedreigingen van de CCP dat ze hun mond hielden.

De bijbeltekst is ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap. www.debijbel.nl

uit ‘Bliksem uit het oosten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten