caidan

14 november, 2019

Hoofdstuk 3

De zegevierende Koning zit op Zijn eretroon. Hij heeft met succes verlossing gebracht en leidde Zijn gehele volk mee om in glorie te verschijnen. Het gehele universum ligt in Zijn handen. Met Zijn goddelijke wijsheid en macht bouwt en versterkt Hij Sion; met Zijn majesteit oordeelt Hij over deze slechte wereld. Hij oordeelt over alle landen en volkeren, het land, de zeeën en alles wat daar in leeft, en hen die dronken zijn van de wijn der ontucht. God zal zeker over hen oordelen en Hij zal zeker Zijn majesteit tonen in Zijn woede tegen hen.


Prijs Almachtige God - "De Kerk van Almachtige God"

Hij zal onmiddellijk oordelen, zonder verder uitstel. Het vuur van Zijn woede zal hun gruwelijke misdaden wegbranden. Elk moment kan het ongeluk over hen komen, ze kunnen het niet ontvluchten en zich nergens verbergen. Wenend en tandenknarsend zullen ze hun ondergang tegemoet gaan.

De zegevierende geliefde zonen van God zullen zeker in Sion blijven en het nooit verlaten. Alle volkeren zullen goed luisteren naar Zijn stem en nauwkeurig letten op wat Hij doet. Hun lovende stemmen voor Hem zullen nooit zwijgen. De enige ware God is verschenen! We zullen zeker van Hem zijn in gedachten en Hem op de voet volgen, we zullen ons best doen zonder aarzelen voorwaarts te snellen. Het einde van de wereld ontvouwt zich voor onze ogen. Een deugdelijk leven van de kerk en de mensen, zaken en dingen om ons heen maakt onze training intensiever. Neem snel ons hart terug, dat de wereld zo liefheeft! Neem onze blik terug, die zo vertroebeld is! We zullen niet verder treden, tenzij we de grenzen overschrijden; en we zullen onze tong in toom houden, zodat we door Gods woorden mogen leven. We zullen niet langer meer twisten over ons eigen winsten en verliezen. Laat het los, die hang naar de profane wereld en weelde! Bevrijd jezelf van de gebondenheid aan je man en je dochters en je zonen! Laat ze los, je meningen en vooroordelen! Word wakker, er is zo weinig tijd! Kijk op in je ziel, kijk op, en laat God het heft in handen nemen. Word niet zoals Lots vrouw, want hoe treurig is het om achtergelaten te worden! Hoe treurig inderdaad! Word wakker!

Bekijk meer films over de wederkeer van de Heer Jezus:
Goed nieuws over de wederkomst van Jezus Christus | Christelijke film ‘Op missie’ Hele film



   Goed nieuws over de wederkomst van Jezus Christus | Christelijke film ‘Op missie’ Hele film

De christen Chen Yixin gelooft al vele jaren in de Heer, en had het geluk dat ze de terugkeer van de Heer Jezus in de laatste dagen mocht verwelkomen – Almachtige God! De woorden van Almachtige God gaven haar inzicht in het intense verlangen van God om de mensheid te redden, en ze begreep daardoor nu ook welke missie en verantwoordelijkheid een schepsel op zich moet nemen. Daarom begon ze het evangelie te verspreiden en deed ze getuigenis van Gods werk in de laatste dagen. Dit werk voert haar naar tal van steden en provincies, waarbij ze telkens weer lijdt onder de onderdrukking en afwijzing door religieuze kringen, alsmede onder de vervolging door de CCP-regering. Ze moet eindeloos lijden ondergaan. Begeleid door de woorden van God blijft ze echter haar missie trouw, en onbevreesd voor de gevaren blijft ze dapper voorwaarts gaan …

Sommige bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap. www.debijbel.nl

 uit 'Bliksem uit het oosten'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten