caidan

16 november, 2019

Christelijke film met Nederlandse ondertitels ‘De mensen van het hemelse koninkrijk’

Christelijke speciale ‘ervaringen met sollicitatiegesprekken + speciale ‘oogst’

Toen de christen Cheng Nuo naar een bedrijf ging voor een tweede gesprek, nadat ze bij het eerste sollicitatiegesprek gelogen had en opzettelijk het feit verborgen had dat ze bij haar laatste baan door het ziekenhuis ontslagen was. Ze verloor niet alleen haar baan, maar kreeg ook het vertrouwen van de supervisor van het bedrijf die tegen haar zei: “Ik heb met veel sollicitanten gesproken.Iedereen zegt waardoor ze volgens hen de beste kans hebben om de baan te krijgen. Jij bent anders. Ik waardeer het zoals je je gedraagt. Ons bedrijf heeft mensen als jij nodig die eerlijk, openhartig en moedig genoeg zijn om verantwoordelijkheid te dragen.” Ze had niet verwacht dat ze beoefende om een eerlijk mens te zijn, maar ze kreeg onverwachte resultaten. Welke waarheden heeft ze begrepen en de moed gehad om te bekennen dat ze gelogen heeft? De onderstaande video vertelt je over de ervaring van Cheng Nuo om eerlijk mens te zijn.



  Christelijke film met Nederlandse ondertitels ‘De mensen van het hemelse koninkrijk’ Alleen eerlijke mensen kunnen door God worden gezegend (Hele film HD)

De Heer Jezus zei: “Ik verzeker jullie: als je niet verandert en wordt als een ​kind, dan zul je het ​koninkrijk van de hemel​ zeker niet binnengaan”

(Matteüs 18:3). De Heer Jezus heeft ons verteld dat alleen eerlijke mensen het hemelse koninkrijk kunnen binnengaan; alleen eerlijke mensen kunnen mensen van het koninkrijk worden. Deze film vertelt het verhaal van de ervaringen van de christen Cheng Nuo met Gods werk en hoe het haar vergaat bij haar pogingen om als eerlijk mens in het leven te staan.

 Cheng Nuo was ooit werkzaam als arts. Zelfs nadat ze in God is gaan geloven, vervalt ze telkens weer in leugenachtig gedrag en bedrog zodra er dingen op haar pad komen die in strijd zijn met haar eigen belangen en aanzien in het dagelijks leven. Geconfronteerd met beproevingen ontstaan er bij haar zelfs misvattingen en ongenoegen over God, maar door telkens weer op zoek te gaan naar de waarheid weet ze niettemin inzicht te verwerven in de diepere oorzaken van haar onoprechtheid en haar egoïstische, onbetrouwbare en satanische natuur. Vervolgens richt ze zich op het zoeken naar de waarheid om zo af te komen van haar neiging tot liegen en de onoprechtheid in haar hart. Als ze later gearresteerd wordt door de autoriteiten van de Chinese Communistische Partij tijdens het uitoefenen van haar plicht, moet ze afschuwelijke martelingen ondergaan, maar niettemin is ze bereid nog eerder te sterven dan een leugen te vertellen en God te verloochenen. Ze legt een schitterende, klinkende getuigenis voor God af. Cheng Nuo is nu in staat om geleidelijk een eerlijk mens te worden en God waarachtig lief te hebben en te gehoorzamen. Wat is haar verhaal dan precies?

Sommige bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap. www.debijbel.nl




   Christelijke film ‘Kind, kom terug naar huis’ God redde me van videogames (Hele film)

Li Xinguang zit in de bovenbouw van de middelbare school. Hij was van kinds af aan al een verstandige en welgemanierde jongen. Zijn ouders en docenten waren erg op hem gesteld. Toen hij naar de middelbare school ging, raakte hij in de ban van computergames op internet. Hij spijbelde vaak om naar het internetcafé te gaan. Z'n ouders deden alles om hem te helpen van z'n internetverslaving af te komen. Helaas werd Li Xinguangs verslaving alleen maar erger. Hij werd moedeloos en begon langzaam te ontaarden. ... Toen Li Xinguangs ouders ten einde raad waren, hoorden ze dat God mensen kan redden, ze van hun internetverslaving af kan helpen en ze van Satans corruptie kan bevrijden. Daardoor besloten ze in God te gaan geloven en hoopten ze dat God hun zoon zou redden. Uit Gods woorden begrepen ze wat de bron was van de corruptie en verdorvenheid van de mens. Ze zagen in hoe duister en slecht de mensheid was en ze begrepen dat alleen God mensen kan redden en kan bevrijden van het verderf en de bezoekingen van Satan. Xinguang moest alleen in God gaan geloven en de waarheid inzien om met zijn internetverslaving te kunnen breken. Dus deelden zij het evangelie met Xinguang en spoorden ze Xinguang aan om Gods woorden te lezen. Ze baden tot God en vroegen Hem hun zoon te redden en hem van zijn internetverslaving af te helpen. ... Na een ruzie begon Xinguang tot God te bidden en op God te vertrouwen. Met behulp van Gods woorden brak hij uiteindelijk met zijn internetverslaving en bevrijdde hij zichzelf van Satans corruptie en bezoekingen. Deze zoon, die helemaal de weg kwijt was door internetgames en internetcafés, kwam eindelijk thuis!

Sommige bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap. www.debijbel.nl

uit ‘De Kerk van Almachtige God

Geen opmerkingen:

Een reactie posten