caidan

08 november, 2019

Kerkkoorlied ‘Koninkrijkshymne: het koninkrijk daalt neer op de wereld’ De nieuwe hemel en de nieuwe aarde zijn verschenen

Goed nieuws: Het koninkrijk komt in de wereld

Een warme, jubelende tapdans, met een uniek lichtontwerp dat het lichaam van een persoon verlicht, en naarmate het licht beweegt, verschijnen er steeds meer mensen. Dit geeft aan dat in het oosten van de wereld een licht is uitgestraald en naar het Westen schijnt en de Mensenzoon is op de aarde neergedaald om te verschijnen en te werken. Net zoals de Bijbel voorspelde: “Want gelijk de bliksem uitgaat van het oosten, en schijnt tot het westen, alzo zal ook de toekomst van den Zoon des mensen wezen” (Mattheüs 24:27).

Aan het begin van Gods werk accepteerden slechts enkele mensen het werk van God. Eerst één, toen twee en later accepteerden meer mensen Gods nieuwe werk. Nu heeft Gods werk zich over de hele wereld verspreid en velen die naar Gods verschijning hebben verlangd, zijn teruggekeerd voor de troon van God. Ziet! De mensen juichen God toe en prijzen God. Ze getuigen tegen de wereld: God is triomfantelijk teruggekeerd en het koninkrijk van Christus is in de wereld gekomen! Bekijk het grootschalige christelijke kooralbum van de kerk ‘Koninkrijkshymne: Het koninkrijk komt in de wereld’ het zal je leiden de vreugde te voelen van de komst van het Koninkrijk van God.



   Kerkkoorlied ‘Koninkrijkshymne: het koninkrijk daalt neer op de wereld’ De nieuwe hemel en de nieuwe aarde zijn verschenen

De koninkrijkshymne heeft weerklonken en verkondigt Gods komst onder de mensen aan het gehele universum! Het koninkrijk van God is gekomen! Alle mensen juichen, alle dingen verheugen zich! Overal in de hemelen bruist alles van vreugde. Wat voor boeiende jubelscènes zijn dit?

Wie onder de mensen die in pijn leven en duizenden jaren van Satans verdorvenheid hebben verduurd, verlangt niet, snakt niet, naar Gods komst? Hoe vele gelovigen en volgelingen van God hebben door de eeuwen heen onder de invloed van Satan tegenspoed, vervolging en vervreemding verduurd? Wie hoopt er niet dat het koninkrijk van God spoedig komt? Wie onder de mensheid die de vreugde en zorgen van het menszijn heeft geproefd, verlangt er niet naar dat waarheid en rechtvaardigheid onder de mensen heersen?

Wanneer het koninkrijk van God komt, zal de dag waar alle naties en volken zo wanhopig naar hebben verlangd eindelijk komen! Welke scènes zullen zich op dat moment onder alle dingen in hemel en op aarde afspelen? Hoe schitterend zal het leven in het koninkrijk wel niet zijn?

Met de ‘Het koninkrijk daalt neer op de wereld,’ zullen de gebeden van millennia verhoord worden!

Christelijke muziek 2018 ‘Hij die de heerschappij over alles heeft’ (De muzikale documentaire)



   Christelijke muziek 2018 ‘Hij die de heerschappij over alles heeft’ (De muzikale documentaire)

In het uitgestrekte universum bewegen alle hemellichamen precies binnen hun eigen baan. Onder de hemel hebben de bergen, rivieren en meren hun eigen grenzen en alle wezens leven en planten zich voort gedurende de vier seizoenen volgens de wetten van het leven ... Dit is allemaal zo voortreffelijk ontworpen — is er een Grote Macht die dit alles leidt en bestuurt? We zijn huilend op deze wereld gekomen en hebben daarna verschillende rollen gespeeld. We gaan van geboorte naar ouderdom, van ziekte naar dood, we hebben te maken met vreugde en zorgen ... Waar komt de mensheid echt vandaan en waar gaan we echt naartoe? Wie bestiert ons lot? Vanaf vroegere tijden tot deze moderne tijd zijn er grote naties opgestaan, vorstenhuizen zijn gekomen en gegaan en landen en mensen zijn opgebloeid en vergaan in de getijden van de geschiedenis ... Net als de wetten van de natuur bevatten de wetten van de menselijke ontwikkeling eindeloze mysteries. Wil jij het antwoord daarop graag weten? De documentaire Hij die de heerschappij over alles heeft brengt je naar de wortel hiervan en onthult al deze mysteries!

God is wedergekeerd! Halleluja! ‘Elke natie aanbidt Almachtige God’ (Gospelkoor)



   God is wedergekeerd! Halleluja! ‘Elke natie aanbidt Almachtige God’ (Gospelkoor)

Onder een stille en vredige nachtelijke sterrenhemel zingt en danst een groep christenen op vrolijke muziek, in vurige afwachting van de terugkeer van de Heiland. Bij het horen van de blijde boodschap “God is teruggekeerd” en “God heeft nieuwe woorden gesproken” zijn ze verrast en opgewonden. Ze denken: “God is teruggekeerd? Hij is al verschenen?” Met nieuwsgierigheid en onzekerheid, beginnen ze, de een na de ander aan de reis in van het zoeken naar Gods nieuwe woorden. Tijdens hun moeizame zoektocht hebben sommige mensen hun twijfels, terwijl anderen het eenvoudigweg aannemen. Sommige mensen kijken toe zonder commentaar te geven, terwijl anderen suggesties doen en naar antwoorden zoeken in de Bijbel – ze zoeken maar uiteindelijk is het vruchteloos … Juist wanneer ze ontmoedigd raken, brengt een getuige hen een exemplaar van de Bijbel van het Tijdperk van het Koninkrijk en voelen ze zich sterk aangetrokken tot de woorden in het boek. Wat voor soort boek is dit eigenlijk? Hebben ze de nieuwe woorden van God echt gevonden in dat boek? Hebben ze de verschijning van God verwelkomd?

Sommige bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap. www.debijbel.nl

uit 'Bliksem uit het oosten'




Geen opmerkingen:

Een reactie posten